Idealen aparat za kuhanje in nato hranjenje vroče čokolade, mleka, čaja, kave, zeliščnega čaja, pa tudi tonik vroče pijače kot kuhano vino, grog, “Bombardino”. 5-litrski rezervoar iz nerjavečega jekla; posoda popolnoma odstranljiva za enostavno čiščenje opremljen s termostatom 0°-90° in dvojnim stikalom.
Idealen aparat za kuhanje in nato hranjenje vroče čokolade, mleka, čaja, kave, zeliščnega čaja, pa tudi tonik vroče pijače kot kuhano vino, grog, “Bombardino”. 5-litrski rezervoar iz polikarbonata, posoda popolnoma odstranljiva za enostavno čiščenje opremljen s termostatom 0°-90° in dvojnim stikalom.
Idealen aparat za kuhanje in nato hranjenje vroče čokolade, mleka, čaja, kave, zeliščnega čaja, pa tudi tonik vroče pijače kot kuhano vino, grog, “Bombardino”. 8-litrski rezervoar iz nerjavečega jekla; posoda popolnoma odstranljiva za enostavno čiščenje opremljen s termostatom 0°-90° in dvojnim stikalom.
Namizni dispenzer za čokolado, ki se lahko uporablja tudi kot ročni stroj za temperiranje in čokoladni lonec, je večnamenski aparat za pripravo in okrasitev hrane s stopljeno čokolado kompakten aparat, ki je kot nalašč za okrasitev hrane s stopljeno čokolado. Posoda za čokolado je popolnoma razstavljiva za čiščenje. Idealen je za uporabo v slaščičarnah in v sladolednicah kot čokoladni dispenzer, s katerim lahko okrasite sladoledne skodelice, kornete ali palčke, v čokoladnicah kot ročni stroj za pripravo velikonočnih jajc in vseh vrst malih čokolad v različnih oblikah; v kavarnah kot običajen čokoladni lonec za pripravo vroče čokolade za pitje.